Voorbeeld zienswijze via de nieuwsbrief

Meld je aan via de nieuwsbrief

We hebben jullie een tijd geleden laten weten dat we jullie graag een voorbeeld van de zienswijze willen aanreiken, op basis waarvan je een eigen zienswijze kunt opstellen. Dit duurt iets langer dan gepland, omdat we het graag goed en overzichtelijk willen aanleveren. Voor de volledigheid: het wordt geen voorbeeld van een zienswijze die je klakkeloos over kunt nemen, maar op basis waarvan je je eigen zienswijze kunt opstellen.

In de komende nieuwsbrief, die we dit weekeinde willen verzenden, kun je het voorbeeld opvragen. Heb je je nog niet opgegeven voor de nieuwsbrief? Doe dat dan nu! Dan informeren we je niet alleen over het voorbeeld van de zienswijze, maar krijg je ook de andere berichten over alles wat met de Campusroute te maken heeft. Klik hieronder om je aan te melden voor de nieuwsbrief.Zelf zienswijze opstellen

Ben je al begonnen met het opstellen van je zienswijze, dan heb je misschien iets aan de Leidraad voor de Zienswijze op de notitie Reikwijdte en Detainiveau Campusroute. Deze hebben we al eerder op de site gezet en kun je hier vinden. In de leidraad staat precies waar je zienswijze aan moet voldoen en waar je de zienswijze naartoe kunt sturen.