Rapport rli: van B naar Anders

Rapport Rli: van B naar Anders

van b naar anders

Klik op de afbeelding om te openen.

Rapport van B naar Anders

Op woensdag 30 mei 2018 vond een symposium plaats, waarbij werd stilgestaan bij de toekomst van mobiliteit en infrastructuur, de bestuurlijke praktijk en bij innovatie en verduurzaming van ons mobiliteitssysteem. De centrale vraag daarbij is hoe in deze sterk veranderende mobiliteitswereld de beschikbare financiële middelen voor mobiliteit effectiever kunnen worden ingezet.

Het advies ‘Van B naar Anders’ is tijdens het symposium aangeboden aan de minister en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat (IenW).

Meer info vind je op de site van het Rli.

Lees ook:

Dassenbos

Wat is het Dassenbos waard

Compensatiewaarde Dassenbos, “Wat is het Dassenbos waard.” Berekening Compensatiekosten door Dr. R.H.G. Jongman, landschapsecoloog Wageningen, opgesteld 22 juli 2016, online 13 april 2018.

Dassenbos vanaf Dijkgraaf Guy Ackermans

Het Dassenbos ligt in de weg

Nieuwsbericht van Wageningen Goed op Weg (21 juni 2018) over de publicatie van Piet Aben in het tijdschrift van de historische vereniging Oud-Wageningen van juni 2018: Het Dassenbos ligt in de weg.

Social Media

Je kunt ons ook vinden op twitter en facebook. En wil je ons helpen Wageningen Goed op Weg onder de aandacht te brengen, dan kun je deze pagina verder verspreiden. Met de knoppen aan de rechterkant deel je deze pagina eenvoudig op de verschillende Social Media kanalen. Wij zijn blij met ieder beetje hulp!

Volg ons op facebook
Volg ons op twitter
© Copyright - wageningengoedopweg.nl