Op de hoogte blijven via onze mailing

Afgelopen week hebben we een mailingsysteem ingericht, waarmee we de komende tijd makkelijker kunnen communiceren met iedereen die tegen de oplossing van de Provincie Gelderland is om de bereikbaarheid in Wageningen te verbeteren: de Campusroute (in de volksmond het Rondje Campus).

Wij willen graag de mensen die met ons mee willen werken aan het tegenhouden van dit plan of ons daarin willen steunen, op de hoogte houden van de zaken die spelen en van wat er gebeurt.

Heb je vandaag de mailing niet ontvangen dan kun je die via de link hieronder bekijken. Wil je op de mailinglijst en onze mailings dus automatisch ontvangen, schrijf je dan zelf in! Dat kan op deze pagina rechtsboven (het eerste roze vakje) met het logo van Rondje Campus Nee!. Vul daar je e-mail adres in en je ontvangt per omgaande een formulier om verder in te vullen. Als je dat gedaan hebt sta je in het bestand en kunnen we je met de volgende mailing bereiken!

Bekijk de mailing hier.

 

TIP: wanneer je het adres rondjecampusnee@wageningengoedopweg.nl in het adresboek van je mailprogramma zet, heb je minder kans dat onze berichten in je spambox belanden.