Vergadering Commissie BOC hier terug te luisteren (en te zien)

Op woensdag 23 mei 2018 vergaderde de Commissie BOC (Bereikbaarheid, Openbaar vervoer en Cultuur) over het concept NRD. Hiervan worden gewoonlijk geluidsopnamen gemaakt die daarna op de site van de de Provincie Gelderland terug te luisteren zijn. Ook deze keer is er een geluidsopname gemaakt, echter de eerste 40 minuten zijn niet opgenomen, door een technische storing.

Vanaf 40:11 kun je via de site van de Provincie Gelderland de vergadering en het debat met de aanwezige statenleden beluisteren. Klik hier

De 40 minuten voorafgaand, waarin tegenstanders van de Campusroute argumenten geven waarin de Campusroute niet aangelegd zou moeten worden, kun je in de video hieronder beluisteren en bekijken.

Het is niet de beste kwaliteit film, maar omdat de eerste 40 minuten van de vergadering – met twee van de insprekers en een deel van de derde inspreker – zijn weggevallen, hebben we besloten de opnames die wij hebben gemaakt ongemonteerd te plaatsen. Zo kun je toch meeluisteren.

We hebben de twee andere insprekers (WOC en De Horsten) niet opgenomen, en die zitten daarom ook niet in de registratie van ons.